ALKMAAR - De politie zoekt getuigen van een mishandeling aan het Heukelspad in Alkmaar. Een jonge vrouw uit Alkmaar fietste zaterdagnacht op 6 november omstreeks 01.30 uur achter de school ‘Jan Arentsz’.


Uit het niets reed er een auto over het fietspad door het park Rekerhout achter haar aan. Nadat zij het tunneltje passeerde, werd zij aangereden door deze auto. Het slachtoffer werd door de bestuurder stevig aan haar armen vastgepakt en kreeg een klap op haar hoofd.

Op het moment dat de jonge vrouw begint te gillen, laat de man los. Het slachtoffer weet weg te komen en rent snel naar huis waar zij al in de buurt was. Haar fiets laat zij achter.

De politie zoekt getuigen en/of mensen die iets opvallends gezien hebben in de nacht van 6 november in de buurt van het Heukelspad. De verdachte reed in een lichtkleurige auto, een klein model. De jonge man was in het zwart gekleed en droeg een zwart petje met een capuchon.

Heeft u informatie die de politie kan helpen? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.