HEILOO - Op maandag 12 oktober is een minderjarige jongen beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Het slachtoffer fietste rond 21꞉45 op het fietspad van de Zanderslootweg, 100 meter ten zuiden van ijsbaan Heiloo toen drie mannen hem bedreigden met geweld.

Na de beroving fietsten de mannen hard weg over de Zanderslootweg in de richting van Alkmaar. Het slachtoffer is vervolgens gevlucht naar een woning aan de Zanderslootweg waar de politie werd gealarmeerd. De politie heeft de verdachten na een onderzoek in de omgeving niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.* Heeft u de beroving aan het de Zanderslootweg gezien?* Heeft u de mogelijke daders rond dit tijdstip in de buurt zien fietsen?* Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn of heeft u andere informatie over deze zaak? Dan horen wij dat ook graag.

Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden.