ALKMAAR - Een 37-jarige man uit Alkmaar is op woensdagavond lichtgewond geraakt na een steekincident op een parkeerplaats op de Willem de Zwijgerlaan. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. Kort na het incident zijn er twee verdachten aangehouden.


Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen een groep personen aan de Willem de Zwijgerlaan. Bij de vechtpartij zou een persoon gestoken zijn. Toen agenten arriveerden troffen zij de gewonde man aan. Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Kort na het steekincident werden twee 32-jarige mannen uit Alkmaar aangehouden.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 18.30 uur aan de Willem de Zwijgerlaan? Weet u wie er betrokken zijn bij het steekincident? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

2021096048