ALKMAAR - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft plaatsgevonden. Drie mannen van 27, 59 en 61 jaar uit Den Haag werden hier het slachtoffer van.

Het drietal liep rond 01.00 uur over de Platte Stenenburg toen zij het ter hoogte van een horecagelegenheid aan de stok kregen met een 21-jarige en een 25-jarige man uit Alkmaar. De Alkmaarders werden plotseling fysiek agressief en mishandelden de drie Hagenezen. De 59-jarige en 61-jarige man liepen zelfs behoorlijk zwaar letsel op. De 25-jarige Alkmaarder kon direct door de gealarmeerde politie worden aangehouden omdat hij voor een café werd vastgehouden door een portier. De volgende dag kon ook de tweede man worden aangehouden.

Getuigen gezocht
Omdat het niet duidelijk is, wat er is gebeurd voorafgaand aan de mishandeling, wil de politie graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Bent u getuige geweest van het conflict voorafgaand aan de mishandeling of de mishandeling zelf? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.