De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op donderdagavond omstreeks 20.15 uur plaatsvond op de Noorderkade in Alkmaar. Bij de aanrijding raakte een 33-jarige vrouw (adres niet bekend) gewond. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Het slachtoffer reed op haar fiets over het fietspad langs de Noorderkade. Bij herstratingswerkzaamheden, waardoor het fietspad was afgesloten, stak de vrouw de rijbaan van de Noorderkade over. Hier werd zij aangereden door een personenauto. De vrouw vloog door de lucht en kwam vervolgens ten val.

De bestuurder van de auto bleef niet bij de aanrijding, maar reed door, zonder dat zijn of haar identiteit bekend werd. De betrokken auto is vermoedelijk een oude blauw/grijze-achtige BMW van de 3- of de 1-serie, mogelijk van voor het bouwjaar 2000. De auto moet aan de voorzijde schade hebben.

Bent u de bestuurder van de auto, heeft u de aanrijding gezien, of kent u iemand die in een dergelijke auto met schade aan de voorzijde rijdt, neem dan contact op met de politie in Alkmaar.

2016234837