ALKMAAR - Zaterdagochtend rond 08.15 uur is een man in zijn auto klemgereden op de Israëlslaan. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Mensen die informatie hebben hierover worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche in Alkmaar via tel.nr. 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.


Twee mannen in een grijs-/zilverkleurige Citroën reden zaterdagochtend de auto klem van een inwoner uit Alkmaar. Nadat ze dit gedaan hadden, kwam een van hen uit de auto en sloeg met een slagvoorwerp op de auto in. Hierna vluchtten de daders weg in onbekende richting.

Het geschrokken slachtoffer bleef (lichamelijk ongedeerd) achter.

Direct na de melding is de politie op zoek gegaan naar de twee daders in de grijs- of zilverkleurige Citroën, maar heeft deze auto niet meer aangetroffen. Forensische opsporing is ter plaatse geweest in de Israëlslaan voor sporenonderzoek en de recherche heeft een nader onderzoek ingesteld.

Vragen aan het publiek
De recherche komt graag in contact met mensen die informatie hebben hierover en heeft de volgende vragen:
* heeft u iets gezien van dit geweldsincident in de Israelsaan?
* heeft u informatie over deze twee daders?
* Heeft u informatie over de grijs/zilverkleurige Citroën?
* Heeft u deze auto gezien zaterdagochtend tussen 07.30 uur en 08.15 uur in de omgeving van de Israelslaan?
* heeft u een grijs/zilverkleurige Citroën met schade aan de voorzijde zien rijden zaterdagochtend na 08.15 uur?
* heeft u overige informatie die met dit geweldsincident te maken kan hebben?

Meldt u het dan alstublieft bij de recherche in Alkmaar via onderstaand tipformulier of telefonisch via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Ook mensen die in bezit zijn van camerabeelden, worden vriendelijk verzocht deze te delen via onderstaand tipformulier. Alvast dank!

Zaaknummer is 2021184562