ALKMAAR - Een Alkmaarse jeugdige is vrijdagavond gestoken met een voorwerp. Zijn verwonding moest gehecht worden. Verder heeft hij verschillende schaafplekken omdat hij ook geslagen en getrapt is.


In het onderzoek naar het steekincident in winkelcentrum de Mare in Alkmaar heeft de politie op dinsdag 9 april een 17-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort.

De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen en mensen met informatie over het steekincident. Vul bijgaand tipformulier in of bel 0900-8844. Liever anoniem tippen? Bel 0800-7000.

Omschrijving

Voorafgaand was er mogelijk een conflict binnen een groepje jongeren op straat in winkelcentrum De Mare. De politie wil iedereen spreken die daarbij was of informatie heeft over het steekincident: "De dader verplaatste zich op een fiets en droeg een grijze hoodie met de capuchon op. Ook zijn wij op zoek naar getuigen. Woont u bij de plaats waar zich dit afspeelde? Was u op dat moment ook in het winkelcentrum en weet u meer? Als u beelden heeft van het incident, deel ze niet online maar enkel met ons. Via het formulier of 0900-8844 komt u in contact met ons. Als u liever niet heeft dat de politie uw persoonsgegevens heeft, maar ons wel kan helpen, neem contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000"